Om os

Hurtige og fleksible

Vi er en mindre IT-virksomhed, hvilket også gør, at vi kan udnytte den agilitet der ligger i, at der ikke er langt fra tanke til handling. Som kunde er man derfor ikke bare endnu et projekt, men man bliver en samarbejdspartner, som har stor betydning for os. Det betyder, at vi kan bevare den nære kontakt og relation til vores kunder, at du altid ved, hvem du får fat i, når du ringer, og at vi alle har god forståelse for lige netop din sag.

Udforskende

Vores branche er et hurtigt udviklende felt, hvor der konstant opfindes bedre måder at gøre tingene på, nye teknologier og trends. Netop derfor er et udforskende mindset et must hos os, hvor vi altid arbejder med at forny os selv, som baner vej for nye teknologiske muligheder i vores løsninger.

Ingen kedelige dage

Vi siger, at vi er eksperter i specialløsninger – og det er vi fordi, at det er netop de løsninger, vi elsker at arbejde med. Det betyder nemlig, at ingen projekter bliver trivielle, og at vi og vores medarbejdere får en sjov hverdag med spændende opgaver. Som kunde betyder det også, at vi altid undersøger den absolut bedste løsning til dit IT-projekt.

Andreas
Lysdal Andersen

Founder
ala-lg

Martin
Dalgaard
Jensen

Founder
mdj-lg

Lasse
Lysdal Andersen

Udvikler
wp-person-placeholder

Sally
Dawson Jensen

Marketing og projektkoordinator
IMG_20191031_145440_2_optimized

William
Mcfeely

Udvikler
wp-person-placeholder

En agil tilgang

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at finde den bedste løsning, og går gerne ind tidligt i produktudviklings-processen og hjælper med at definere og specificere. Vi arbejder agilt i sprints med flere leverencer, så vi kan reagere hurtigt og proaktivt på ændringer i krav og dermed styrke kundens vision.

Softwareudvikling på højt niveau

Vi er specialister i vores felt og hjælper dagligt virksomheder med at skabe IT løsninger, der matcher dem og deres kunders behov. Vi sætter stor dyd i, at gøre det komplekse simpelt og let at forstå gennem tæt kontakt.

Vi er ikke bare din IT leverandør

Vi er din digitale samarbejdspartner. Tænk på os som en ekstern IT afdeling, der hjælpe med at udvikle din digitale forretning. Gennem et langvarigt samarbejde udfordrer vi hinanden år efter år og skaber resultater gennem skræddersyede IT-løsninger.

10 års erfaring med specialløsningner

Vi ved hvordan man laver løsninger, der passer til kundens unikke behov, inden for webudvikling, systemudvikling og mobiludvikling som cross-platform apps til både iPhone og Android.

let’s work together

Interesseret i at vide mere om vores løsninger, eller vil du have et tilbud?