CPC Tracking

Alt i en sikkerheds og transport løsning

CPC Tracking er en dansk IT virksomhed som leverer løsninger inden for asset-tracking, transportovervågning, planlægning, sikkerhed, vedligeholdelse, projektstyring, optimering og omkostningsreduktioner.

Projektets detaljer

kunde: cpc tracking

hvornår: 2018 – igangværende

løsning: IoT, tracking og sikkerhedssystem, dokumentation

Opdateringer i real-tid

IT-systemet indsamler data fra gps-trackere og sensor-input hos kunderne, og kan i real-tid sende sikkerheds undretninger ud, hvis et togsæt krydser de tilladte arbejdsområder.

GIS løsning og dokumentation

Custom overlays på kort for at berige kort data til netop spornetværket i Danmark og resten af norden.
Løsningen imødekommer dokumentationskrav til sikkerhed og diagnose til service og reparationer.

Web-portal

CPC Tracking's kunder kan logge ind på deres web-portal og hurtigt danne sig et overblik over, hvor alle deres togsæt og entreprenørmaskiner befinder sig, hvornår de skal serviceres og hvor de er på vej hen.

 

Teknisk opsætning

Løsningen modtager dagligt live informationer hvert 5. sekund fra hver af de over 500 trackere. Den live data bliver bearbejdet i realtid til eksempelvis geofence notifikationer og senere til udformning af rapporter ud fra. Løsning er opsat på Amazon Web Services i et redundant setup, så hvis en server fejler kører trafikken automatisk over på en back, grundet kundens høje krav til driftstabilitet.

På backenden kører løsningen med ubuntu, PHP og nodeJS og frontenden er udviklet som en Single Page Webapp (SPA) i VueJS.

 

Er du interesseret i at høre nærmere om løsningen til CPC?

Så tag fat i Martin